Intro

Cum vrephoto1i, putem discuta şi aici. Este un blog pentru tine, inspirat din gândurile mele răzvrătite, cu excesdesare… de la mare. Intro-ul este pentru a-ţi lăsa o impresie, iar pentru mai multe, mai ai dreptul la vizite.

Nu-mi place să vorbesc despre mine, dar o să vă las pe voi să comentaţi şi să-mi spuneţi ce îmi este scris în stele (sunt acceptate şi cărţi de joc, glob de cristal sau ghicitul în palmă, de la distanţă, la fără frecvenţă).

Aş putea să mă prezint… Mihaela, iar voi să fiţi încântaţi sau măcar să vă prefaceţi. O, dar nu! (ştiu că România este aprovizionată cu multe talente, dar mai ales talentaţi). Nu o să vă spun (consacrată drept rubrică săptămânală) ce facultate am absolvit, nu o să vă povestesc aici nici de studii postuniversitare, nici de cărţile citite. Mă opresc la timp şi vă invit în schimb la lectură, pe blog.

Şi să vă expuneţi (la soare, la mare) părerile dacă aveţi ceva de zis. De bine, de rău… vedem, ne contrazicem constructiv sau rămânem zâmbitori într-un final impresionant.

6 răspunsuri la „Intro

  1. Incerc sa aflu cine(-mi) esti!

  2. excesdesare

    Un om bun! raspunse ea gingas… 🙂

  3. buna. mi-am mutat blogul pe http://miss-adia.ro/ asa ca daca esti draguta, te rog sa schimbi linkul din blogroll. mersi tare mult, spor la scris :*

  4. Sigur, Adia. Am modificat.

  5. Ai scris frumos ce ai scris, dar cred ca ar fi totusi interesant sa scrii mai multe despre tine… nu neaparat date concrete cum ar fi facultatea, dar macar cate ceva despre lucrurile care iti plac, despre pasiunile tale, etc…

  6. @Bogdan, mulţumesc frumos pentru vizită, te mai aştept. 😀
    Mi se pare greu să vorbesc despre mine, de fapt… nu prea îmi place să îmi definesc ori să-mi conturez dintr-o dată universul… de aceea, o să aflaţi pe parcurs ce-mi „montează” zâmbetul pe buze.

Exces de comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s