Adio, dar celebru!


Câteodată, în viaţa zugrăvită de griji şi zâmbete şterse ale muritorilor, un citat cu tâlc este nemaipomenit…da’ ştiţi voi, trebuie să fie acolo, adaptat momentului, infiltrat bine, să se potrivească „mănuşă” şi contextului.

Că îţi mai trebuie şi intonaţie pentru publicul receptor (să ai priză, nu?), nici nu mai aduc vorba la mal. Şi celebru, musai, altfel nu mai stăm la discuţii serioase în prag de seară răcoroasă!

Probabil vă este cunoscută situaţia asta: eşti ales (printr-o pură întâmplare întâmplătoare a sorţii sau o nominalizare mai ceva ca la Oscar) să-ţi dai pe spate (faţă, cum doreşte căprioara) citatul preferat sau cel ce te reprezintă până la stele şi-napoi.

Nu ar fi o tragedie când ai timp să te documentezi, o faci cât e ziulica de lată ori lungă şi unde mai pui că descoperi şi în alte limbi…străine ţie, dar pe care le înveţi numa’, numa’ să laşi o impresie grozavă într-un final copleşitor.

Dar cum cele mai savuroase momente sunt cele spontane (aşa am fost minţită!), să vezi atunci dezlănţuiri! Nu vor urma dezvăluiri senzaţionale, dar „niciodată să nu spui niciodată”.

Aşa că, mai toate fătucile de pe facebook, share-uiesc…care mai de care, cu moţ cocoţ… citate la pachet cu pozici reprezentative! Sublim! Dacă omul aşa vrea să se manifeste, nu voi sta în calea socializării modernelike şi o nouă zi minunată ne aşteaptă doar pe unii dintre noi.

Să amintesc şi de mesajele de adio? Cele mai multe sunt compuse din citate… câtă esenţă şi pricepere ne domină şi mângâie simţurile fine! Sublim din nou!

Anunțuri

5 comentarii

Din categoria La tipar

5 răspunsuri la „Adio, dar celebru!

  1. Da’ cine te supara soro?

  2. @Natural, nu a îndrăznit nimeni încă, dar mai bine cu cărţile pe faţă! 🙂

  3. Pingback: Recomandarile zilei: linkuri recomandate | Blogatu

  4. Pingback: Cea mai NARCISISTA leapsa « Hero's Blog

  5. sincera sa fiu, am evitat intotdeauna citatele mai mult sau mai putin celebre, aparent reprezentative pentru starea mea(sau a altora) de spirit. am considerat ca vorbele altora nu ma reprezinta, chiar daca trairile sunt similare. nu inteleg nici eu mania asta de umple pagina de facebook, cu zeci de poze insotite de texte pline de „har”. oamenii astia oare nu au nimic mai bun de facut? ca de exemplu …sa isi traiasca viata?!?:D

Exces de comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s