Vorbim azi despre mâine.


Ar trebui să nu fim indiferenţi la prezicerile clarvăzătoarei Vanga (Vanghelia Pandeva Dimitrova) din Bulgaria conform cărora din 11 noiembrie 2010 va începe Al Treilea Război Mondial ??? Ca tot românul, zic că nu se întâmplă chiar de mâine… şi să ne sperie pe noi bulgarii? Mai bine inventează altceva… nu ştiu, dar să pară credibili!

Noi ne confruntăm cu alte probleme existenţiale… e criză fraţilor şi în Cosmos! Serios, nu glumesc… iar în ţărişoara noastră dragă, în fiecare zi avem parte de ştiri şoc, satisfăcându-ne imediat curiozitatea mondenă ce pare nesecată…ştim într-o clipită cine se mai ceartă, cine se împacă… căci lumea vorbeşte peste tot: în microbuz, la piaţă, pe mess, în club sau la şcoală, la mese festive despre fătuci ce s-au cuplat cu fotbalişti, cântăreţi-minune (sunt doar câteva exemple dintr-un şir impar) ori au apărut în alte ipostaze inspirate, televizate sau fotografiate.

Nu vedeţi că şi vremea ne păcăleşte? Atâtea amar de grade risipite pentru a crea, de ce nu…o atmosferă frumoasă de primăvară pentru câteva zile de toamnă! Ca să nu mai vorbim de politicieni… care se comportă ca nişte magicieni cu materialul clientului şi al ţării bineînţeles, lăsându-ne minunaţi la operaţii simple de matematică, cum ar fi  80= 170… o egalitate evidentă!

Aşadar, dacă mai aveţi răbdare, nervi şi voinţă vă întreb în şoaptă, cu excesdesaremai vorbim azi despre mâine?

Reclame

3 comentarii

Din categoria La tipar

3 răspunsuri la „Vorbim azi despre mâine.

  1. Pingback: Vorbim azi despre mâine. - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. Vorbim mai tarziu 🙂

  3. Umbra

    da …un comentariu mai pamantean …..iarta-mi …lipsa de intelegere a textelor contemplative , metafizice , ultrafilozofice . sincer nici nu mai am acea putere de perceptie a acelui real ….pe care il enunti .

Exces de comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s