Vorbe pentru suflet


De multe ori nişte cuvinte aruncate în grabă, doar ca să spunem ceva (orice!) sau să trecem peste un subiect rapid… dor. Nu îşi fac efectul imediat, dar după o analiză amănunţită, la microscop… scenariile sunt crunte şi neiertătoare. Nu ştiu cum sunteţi voi (poate ne asemănăm câteodată), dar acele vorbe spuse de mine… nu reprezintă decât conversaţii de umplutură, fără să le transpun sau să le dau un sens, neavând un scop precis, bine determinat. S-ar putea să nu le priviţi aşa… şi să le consideraţi un atac dur asupra considerentelor voastre şi astfel, se naşte dintr-un real senin un conflict, unul imaginar pe care singuri îl aprovizionaţi.

 Când am ceva de spus, cu tact si diplomaţie… se rezolvă, dacă am pentru cine să le aplic. În caz contrar, sinceritatea mea s-ar putea să vă surprindă căci va fi în exces… pentru a nu mai lăsa loc interpretărilor numeroase, diverse şi plictisitoare.

Sunt pământeni care trăiesc pentru a căuta nod în papură, licenţiaţi în alimentarea unor nimicuri, generând certuri pentru satisfacţia proprie. Nu mă miră. Pentru mine, acele persoane sunt rebuturi ale societăţii, iar ignoranţa pare a fi o soluţie până la un anumit nivel. Anii ne tăbăcesc uşor  şi ne asigură că le-am văzut pe toate, iar viaţa întoarce foile… şi ne râde în faţă.

Anunțuri

6 comentarii

Din categoria Suflet învăluit

6 răspunsuri la „Vorbe pentru suflet

  1. Ma bucur din suflet ca ai inceput iar sa vorbesti pe blog!

  2. Pingback: Vorbe pentru suflet - Ziarul toateBlogurile.ro

  3. aloha, poti schimba la blogroll te rog numele de andriank cu adriank … si daca tot schimbi poti schimba si adresa, acum e http://www.adriank.blogciting.com, ms mult si astept pe siteul tau articole noi si mai frecvente 😉

  4. Adrian, am modificat!
    Nu vor lipsi articolele…îmi revin. 🙂

  5. Umbra

    dor…mult dor…..!…cat de adevarat poate fi….

Exces de comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s