Dragostea are voce?


De câte ori nu am citit în revistele colorate armonios şi puse pe fapte spectaculoase, scandaluri, „senzaţional” la comandă… sintagma „dragostea n-are vârstă”. Probabil, să mai salveze ceva din aparenţe, mereu preaminunatele domniţe cu cosiţe blonde, brunete cu zâmbet larg ori zumzet mieros, se consolează mincinos că dragostea… este nemuritoare, iar iubirea este în floare (nu în vârstă!!!), neapelând la niciun fel de bariere (sociale, materiale, degradate de vreme ori răutăţile timpului).

O diferenţă de vârstă doar de… jumătate de veac. Nu este uimitor? Probabil nu. Mirarea nu mai este ce a fost odată. Şi nici dragostea. Acum, apare presărată cu tot felul de abilităţi nebănuite: şi vocea este un atu. Grăieşti frumos? Ai voce de soprană? Dacă răspunsul este afirmativ, înseamnă că la tine mă refeream, mai subtil, mai pe ocolite… Şi de ce să nu iubeşti un grec, ce a cântat pe marile scene ale lumii, putred de bogat şi înzestrat mai ales vocal? Nu te reţine nimic, pierderile de memorie ori anumite tulburări nu cred că te afectează prea mult, căci nu sunt ale tale, ci ale partenerului de care esţi îndrăgostită până în conturile lui bancare şi înapoi.

Nu vă mai întrebaţi ce are dragostea: voce, vârstă, putere materială, fizic irezistibil. Şi nici ce nu are (mi-am ridicat eu destule semne de punctuaţie)…Să lăsăm aceste filozofii deoparte, ei sunt făcuţi unul pentru celălalt. Dacă nu vreţi să pricepeţi, poate auziţi vocea dragostei. Sau voci.

Reclame

5 comentarii

Din categoria La tipar

5 răspunsuri la „Dragostea are voce?

  1. Vrei sa te reprofilezi..am inteles..ai vazut ca lu` Tiriac ii plac astea tinere….

  2. Pingback: Omule! @ Vlad Olteanu

  3. Poate ar fi trebuit să vă lămuresc mai mult: citisem pe undeva de o căsătorie între o soprană de 33 de ani şi un domn grec (etc…) de 83 de ani… N-am vrut să dau nume. 🙂

  4. Pingback: Linkurile zilei – 29-06-2010 | Blogatu

  5. Umbra

    si totusi …..vocea….poate fi un afrodisiac….

Exces de comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s