Nu o să vă spun


Nu o să vă spun „bun venit” la rubrica săptămânală adresată cititorilor cu un simţ al umorului în curs de înflorire, prea puţin aşteptată şi trâmbiţată în aceste zile ploioase de mai, cu cireşe şi căpşuni fără gust. Cum nici prin vis nu reflectaţi, iată ce nu o să vă spun în cele ce nu urmează:

În primul rând (de la fereastră), nu o să vă spun că am inclus şi o neştire eco: Champs Elysees a găzduit un târg cu produse ecologice, fermieri din toată Franţa,venind în Paris cu peste 150 de legume crescute fără îngrăşăminte artificiale, dorind să atragă atenţia asupra dificultăţilor financiare cu care se confruntă.

În continuare, nu o să vă spun că şeful Fondului Monetar Internaţional a declarat într-un interviu difuzat de France 2 că s-a opus deciziei de reducere cu 25% a salariilor bugetarilor din România.

Nu o să vă spun dacă ţărişoara noastră mai are şanse să adopte moneda europeană în 2015… pentru că opiniile specialiştilor sunt atât de împărţite… (în stânga, mai de dreapta… după briza politică)

Nu o să vă spun că nu ar trebui să vă îngrijoraţi în privinţa vacanţelor în Grecia, căci aceasta nu se află în rândul ţărilor cu alerte de călătorie.

Nu o să vă spun că salopeta a devenit un must have al verii, după ce numeroşi designeri au ales să o includă în prezentările lor de pe catwalk.

Nu o să vă spun că m-am uitat la primele două episoade din Dr.House şi voi continua… (prin urmare, nu o să vă spun nimic personal)

Nu o să vă spun că americanii au decis (pentru a câta oară?): Miriapodul Uman (The Human Centipede) este cel mai şocant film de groază realizat vreodată.

Aşadar, pentru cei neştiutori şi neinteresaţi, nu o să vă spun suficient de multe… De fapt, nu o să vă spun nimic.

Anunțuri

4 comentarii

Din categoria Nu o să vă spun-săptămânal

4 răspunsuri la „Nu o să vă spun

  1. Ehehehe, nici n-o sa comentez … prea mult 🙂
    Targul produselor ecologice era cu 150 de legume sau 150 de tipuri de legume?
    Ca nu ne-ai spus prea clar 🙂

  2. Neserios acum, nu o să vă spun! 🙂 Suspans…

  3. Pingback: Linkurile zilei - 26-05-2010 | Blogatu

Exces de comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s