Preotul şi Maserati


Fraţilor, am văzut de-a lungul timpului pierdut filmuleţe cu preoţi dansând pe manele (gusturile nu se discută, clar!), ce-au savurat din licoarea lui Bachus (să mă ierte Dumnezeu, veseli) sau implicaţi în tot felul de scandaluri… căci până una alta, tot oameni sunt şi ei, iar păcătoşi suntem toţi!
De câteva zile apare în atenţia noastră, preotul cu Maserati şi noi ar trebui să fim foarte surprinşi. Dar nu, ne-am obişnuit cum merg lucrurile în ţărişoara noastră (nu merg!). Da, are şi omul maşină… nu trotinetă şi surpriză (aici trebuie să ridicaţi frumos din sprâncene), nu este o Dacie 1310 sau Logan dacă aşa vă aşteptaţi!  Am aflat că… maşinile scumpe sunt pasiunea lui de mic, şi le-a dorit şi le-a luat. Vedeţi că încă se mai poate?
Ce exemplu mai bun să avem decât acesta? Deci… îţi doreşti, te rogi zilnic sau ţii post miercurea şi vinerea şi ping, ping… apari c-un Maserati! Atenţie, trebuie să începi din copilărie şi să ai un plan bazat pe principiul flexibilităţii! Are şi cu ce, are o farmacie, a vândut nişte pământ în apropiere de Bucureşti, iar soţia provine dintr-o famile înstărită. Apoi, să te căsătoreşti din interes.

Concluzia cu excesdesare: Dacă apare în viaţa ta şi o mătuşa Tamara, poţi renunţa mai devreme la post. Sau te faci preot. (te descurci tu cumva!)

Mai multe detalii, puteţi citi aici.

*Sursă poză

Update Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Reclame

6 comentarii

Din categoria La tipar

6 răspunsuri la „Preotul şi Maserati

 1. dumnezeu atotstivuitorul stie:)

  avem si noi un articol pe tema cu atostiv….

 2. Jerry

  Am mai auzit si eu tot felul de povesti cu preoti, dar asta le intrece pe toate :))

 3. Puteti sa fiti siguri ca nu a cumparat aceasta masina din banii de la biserica si nici din salariul de bugetar. Mai mult ca sigur familia are ceva afaceri. Bv lui!

  Si referitor la „am văzut de-a lungul timpului pierdut filmuleţe cu preoţi dansând pe manele” , preotii aia nu dansau pe manele. Sunetul e prea bun pentru calitatea filmuletului, deci maneaua este pusa peste. Aia sunt niste preoti greci care danseaza pe muzica lor, fiind un obicei la ei.

  p.s: nu le iau apararea la preoti, dar m-am saturat de toate porcariile astea.

 4. i dai la om 100 de euro pentru fiecare pacat :))

 5. Lucretiu' Sihastreanu

  Tulai dom’ne, da’ parintili Oprea n-o facu’ nimic rau. Atat’ doa’ c-o starni invidia in parohie, da’ nu ne’ ntersieaza pe nuoi asta.. pacatosii pun botul la asa civa; nuoi prieotii ni bucuram pentru el, ie singurul care a stiut ce sa faca cu banii piosilor, nu ca noooi.. am inceput constructiea unor vile ce nu vor fi niciodat’ terminate.
  Bravo lui, sa-i ajute d-zeu! (si pe noi – sa ne termine vilele alea..)
  Amin!

 6. Cate pomeni si parastase sa faci ca sa iti iei asa ceva?:|

Exces de comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s