O blonda, va rog!


Am zis-o: fiecare cu blonda lui! Cred ca e trendy sa ai cate o blonda alaturi… gen blonda lui Morar, asistenta… blonda lui Bote, manechina …blonda lui Costi, cantareata…blonda lui Base`,  ministra …mai norocos fiind Dan Negru…cu blondele puse pe carte… Pentru ca, dupa cum ati fost informati sau ati simtit si voi : si blondele gandesc… da, nu este un banc, ci doar o aluzie fina la realizarile lor, de multe ori notabile ori de notat in agenda, in luna martie, pe prima pagina, cu bold.  Cand stai linistit, cu gandurile aranjate si asezate in ordine alfabetica, si auzi dintr-o data expresia „frate, e blonda!” nu este de rau deloc.  Este o blonda ce are nevoie de putin ajutor… fie, de un prim ajutor! Cu „blonda la volan” nu sunt de acord. Se descurca si fara indicatii/indicatoare, clar!  Si acum vreau sa faci un exercitiu de remember: cand ai ajutat ultima oara o blonda?

Reclame

7 comentarii

Din categoria La tipar

7 răspunsuri la „O blonda, va rog!

 1. Funny postul, dar pe de alta parte mi se pare vulgara categorisirea „blonda = proasta”. Nu e corect si s-a repetatat atat de mult, incat a devenit plictisitor. Nu? Hai sa venim cu ceva nou…

 2. excesdesare

  Pe departe gandul meu… de a le pune intr-o anumita categorie…

 3. Uite-asa nici n-auca omu’ sa deschida gura, ca gata, musca pe caciula! Si io-s blond, pardon, am fost si nu ma mai crizez. A, poate ca blond e una si blonda e alta. Si-ar mai fi ceva: prefer brunetele.

 4. excesdesare

  😀 si totusi, nimeni nu le ajuta?

 5. apostrofel frunza

  Da, intr-adevar, blondele sunt proaste si blonzii sunt diferiti de blonde. lolici
  Postul in sine, te face invidios ca n-ai si tu o blonda (2 ,3, etc.. ) ca cele enumerate, sau, chiar daca ai, tu esti fraier si-i spui pe nume.

 6. daniel

  nu ai adus in discutie nimic despre berea blonda. Eu prefer brunetele ca antevorbitoru’

 7. si eu sunt tot „brunetist”…singurele blonde care le prefer sunt cu spuma de numai 2 degete…si sunt „acide”…si „ie bune reci”

  Numai de bine!

Exces de comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s