El Metodo


„El Metodo” este un film ce l-am vazut la recomandarea unui prieten („Prietenii stiu de ce!”, nu-i asa?)…un film italiano-spaniolo-argentinian ce te prinde, te surprinde si te incearca. Cel putin asa imi place mie sa cred, pentru ca, pe tot parcursul vizionarii lui, te transpui in pielea concurentilor si te gandesti ce solutii ai pentru situatiile expuse.
Pe scurt: sapte concurenti pentru un post de director intr-o companie multinationala sunt selectati printr-un concurs in care cel care ii intervieveaza foloseste metoda Gronholm. Interactioneaza intre ei, se amuza, se critica, „se sapa” unul pe altul pentru a ramane in competitie. Evident, exista un singur invingator.

Reclame

2 comentarii

Din categoria La/despre film

2 răspunsuri la „El Metodo

  1. merci de recomandare 🙂 … pare foarte interesant filmul asta.

  2. Daniel

    E un film ciudat, nemediatizat mai de nisa, fara pretentii de blockbuster, insa ramai cu mult mai multe lucruri dupa ce se termina decat cu multe alte filme noi, americane, fara esenta.
    Deci ma bucur ca vad ca se recomanda prin viu grai , am sa caut in weekend un cinematograf (de care am auzit ca exista) cu filme de nisa. Revin cu amanunte daca dau de el. Momentan nu prea am timp de intins la povesti asa ca fug…bye…..

Exces de comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s